BUF NORD

Gentofte & Lyngby Børne- og Ungdomsfilmklub

Get Adobe Flash player

At være medlem af BUF NORD

BUF for skolebørn

 

Når du er medlem af BUF har du mulighed for at få vist 5 film i løbet af en sæson. Der er to grupper af film, hvor Lille Gruppe hovedsageligt er for børn i 0. til 3. klasse, mens Store Gruppe er for børn i 4. klasse og op.

Filmene bliver vist i månederne oktober, november, januar, februar og marts. Filmene i Lille Gruppe bliver vist onsdag til fredag i den første uge af måneden. Stor Gruppe er kun torsdag og fredag i samme uge.

I løbet af august måned vil der blive delt en folder ud til samtlige børn i kommunernes skoler der går i 0. til 6. klasse, hvor man kan se hvilke film, der bliver vist i den kommende sæson. Filmene og en omtale af dem kan også ses her på siden.

 

Dørene åbner 20 minutter før filmen starter.

 

MiniBUF

Når du er medlem af miniBUF har du mulighed for at få vist 5 film i løbet af en sæson. Målgruppen i MiniBUF er børn i børnehaver i følgeskab med en voksen, dvs. der skal mindst tegnes to medlemskaber, et til barnet og et til den voksne. Filmene bliver vist i månederne oktober, november, januar, februar og marts.

Filmene bliver vist om lørdagen med filmstart kl. 10.00. I løbet af august måned vil der blive delt en folder ud til samtlige børn i kommunernes daginstitutioner samt til børn i 0. klasse, hvor man kan se hvilke film, der bliver vist i den kommende sæson. Filmene og en omtale af dem kan også ses her på siden

Der er indgang til biografsalen et kvarter før filmen starter. Normalt varer filmene ca. 75 min.


Copyrights © 2013 BUF NORD. Gentofte og Lyngby Børne- & Ungdomsfilmklub