BUF NORD

Gentofte & Lyngby Børne- og Ungdomsfilmklub

Get Adobe Flash player

Læs dette før du melder dig ind!

Linket til tilmelding er nederst på siden.

Generelt:

Du får medlemskortet pr. e-mail og skriver det selv ud. Det er meget vigtigt, at du skriver en korrekt mailadresse og tjekker den!

Ved forkert mailadresse vil du ikke modtage nogen billet. Gem mailen, så du kan skrive et nyt kort ud, hvis det bliver væk.

Der er ingen faste pladser i biografen, så kom i god tid for at sætte dig sammen med vennerne.

Man må ikke have egen sodavand, slik eller popcorn med i  biografen.

 

Hvis et hold er udsolgt, kan vi desværre ikke sælge flere billetter. Vi må ikke lukke flere ind, end brandmyndighederne tillader.

 

Minibuf:

Husk at du skal indmelde både voksne og børn. Så hvis du skal i biografen med to børn, skal du indmelde jer alle tre og betale 3 x 199 kr = 597 kr.

 

Lille og stor gruppe:

Her er børnene i biografen uden forældre – men der er altid voksne tilstede i salen. Man tilmelder sig en bestemt ugedag, så hvis man tilmelder sig lille gruppe fredag, skal man i biografen fem fredage.

Hvis der er meget få tilmeldte en bestemt ugedag, kan vi vælge at aflyse de forestillinger – man kan så flytte til en anden dag eller få medlemsskabet refunderet.

Varigheden af filmene er omtrentlige – vi har været ude for at filmene varede lidt længere eller kortere end vi havde fået oplyst. Så vær klar til at hente børnene lidt før.

 

 

 

Tilmeld dig her


Copyrights © 2013 BUF NORD. Gentofte og Lyngby Børne- & Ungdomsfilmklub